OmniGraffle Interview Questions & Answers

  1. Question 1. What Is Omnigraffle?

    Answer :

    Omnigraffle is an application built for Mac OS X or iPad.

  2. Question 2. How To Use Text Tool?

    Answer :

    In order to create a new shape with text inside, use Text tool.

  3. Adobe Photoshop Interview Questions

  4. Question 3. Rubber Stamp Is Used For?

    Answer :

    Rubber Stamp is used for rapidly copying and pasting objects on Canvas.

  5. Question 4. What Is Graffletopia?

    Answer :

    Popular resource for Omnigraffle stencils is Graffletopia.

  6. Adobe Photoshop Tutorial

  7. Question 5. How Sylebrush Tool Us Used?

    Answer :

    Sylebrush tool is used to replicate styles.

  8. Mac OS X Deployment Interview Questions

  9. Question 6. What Are The “canvas” Inspector Individual Design Components?

    Answer :

    Size, Grid, Selection, Alignment, Diagram Layout are the Canvas  design components.

  10. Question 7. How Stroke Inspector Is Used?

    Answer :

    To change the appearance of selected connection lines, use Stroke Inspector.

  11. Mac OS X TroubleShooting Interview Questions

  12. Question 8. What Is Hierarchical?

    Answer :

    The default layout type in the Diagram Layout Inspector is Hierarchical.

  13. Question 9. How To Use Lock Icon?

    Answer :

    To lock or unlock a year, click on the Lock icon.

  14. Graphic Design Interview Questions

  15. Question 10. What Is The Extension Of Omnigraffle Files?

    Answer :

    .graffle is the extension of OmniGraffle files.

  16. Question 11. Where Layers Can Be Shared Across Every Canvass?

    Answer :

    In OmniGraffle 6 Pro, Layers can be shared across every canvass.

  17. Quark Xpress Interview Questions

  18. Question 12. Which Of The Actions Stated Cannot Be Applied On An Object?

    Answer :

    Expando-Collapso actions stated cannot be applied on an object.

  19. Adobe Photoshop Interview Questions

  20. Question 13. How To Use Shapes Inspector?

    Answer :

    To transform shape object selected, use Shapes Inspector.

  21. Question 14. What Is Canvas?

    Answer :

    In the middle of the OmniGraffle interface is the Canvas.

  22. Question 15. Which Of The Tools Can Be Used To Do Wireframes On Mac Os X?

    Answer :

    OmniGraffle

  23. Adobe Indesign Interview Questions

  24. Question 16. How Many Canvas In Omnigraffle Document?

    Answer :

    By deafult, an OmniGraffle document contains atleast one canvas with one layer.

  25. Question 17. The “automatic Layout” Option For Doing Flow Diagrams Can Be Found Under Which Inspector?

    Answer :

    The “Automatic layout” option for doing flow diagrams can be found under Diagram layout.

  26. Visual Arts Interview Questions

  27. Question 18. What Is Omnigraffle For?

    Answer :

    OmniGraffle for Creating Diagrams.

  28. Mac OS X Deployment Interview Questions

  29. Question 19. The “style” Inspector Contains Individual Design Components?

    Answer :

    Fill, Lines and Shapes, Shadow, Image, Text.

  30. Question 20. What Is Geometry Inspector?

    Answer :

    Geometry Inspector deals with an object’s position and orientation.

  31. Computer Aided Design Interview Questions

  32. Question 21. How Eye Icon Is Used?

    Answer :

    To make a layer visible or invisible, click Eye icon.

  33. Question 22. How To Use Style Brush Tool?

    Answer :

    In order to replicate styles, use Style Brush tool.

  34. Question 23. If Your Omnigraffle File Has More Than One Canvas?

    Answer :

    The filename is appended by a ( : ) followed by the name of the canvas you are presently working on.

  35. Question 24. Any Line (created With Line Tool) Had Two Points?

    Answer :

    Red one at its source and a green one at its destination.

  36. Mac OS X TroubleShooting Interview Questions

  37. Question 25. Force-directed Layout Is?

    Answer :

    grows in semi-random directions from the center.