Google Interview Questions & Answers

  1. Question 1. Which Thing Holds The Sun Up In The Sky?

    Answer :

    Sunbeams.

  2. Question 2. How Many Balls Of Strings Would It Take To Reach The Moon?

    Answer :

    Just one if it is long enough.

  3. TCS Technical Interview Questions

  4. Question 3. Why Do Birds Fly South In Winter?

    Answer :

    because it is too far to walk.

  5. Question 4. Tell Me Noisiest Game?

    Answer :

    It is squash because you can not play it without raising a racket.

  6. Question 5. Explain Archaeologist?

    Answer :

    Someone who’s career is in ruins.

  7. Wipro Technical Interview Questions

  8. Question 6. What Is A Myth?

    Answer :

    A female moth.

  9. Question 7. Which Language Do Cubian Speak In Cuba?

    Answer :

    Cubic.

  10. Wipro Java Interview Questions

  11. Question 8. Take 1000 And Add 40 To It. Now Add Another 1000. Now Add 30. Add Another 1000. Now Add 20. Now Add Another 1000. Now Add 10. What Is The Total (in Your Head!)?

    Answer :

    Did you get 5000? The correct answer is actually 4100. Don’t believe it? Check with your calculator!

  12. Question 9. Name Three Consecutive Days Without Using The Words Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Or Sunday?

    Answer :

    Yesterday, Today and Tomorrow.

  13. TCS HR Interview Questions

  14. Question 10. This Is An Unusual Paragraph. I Am Curious How Quickly You Can Find Out What Is So Unusual About It? It Looks So Plain You Would Think Nothing Was Wrong With It! In Fact, Nothing Is Wrong With It! It Is Unusual Though. Study It, And Think About It, But You Still May Not Find Anything Odd. But If You Work At It A Bit, You Might Find Out! Try To Do So Without Any Coaching?

    Answer :

    The letter “e”, which is the most common letter in the English language, does not appear once in the long paragraph.

  15. Question 11. There Are Two Plastic Jugs Filled With Water. How Could You Put All Of This Water Into Barrel, Without Using The Jugs Or Any Dividers, And Still Tell Which Water Came From Which Jug?

    Answer :

    Colour and Freeze them first. Take them out of the jugs and put the ice in the barrel. You will be able to tell which water came from which jug.

  16. Wipro Aptitude Interview Questions

  17. Question 12. Suppose A Magician Was Boasting One Day At How Long He Could Hold His Breath Under Water. His Record Was 6 Minutes. A Kid That Was Listening Said, Thats Nothing, I Can Stay Under Water For 10 Minutes Using No Type Of Equipment Or Air Pockets, The Magician Told The Kid If He Could Do That, He Had Give Him $10,000. The Kid Did It And Won The Money. Can You Figure Out How?

    Answer :

    The kid filled a glass of water and held it over his head for 10 minutes.

  18. TCS Technical Interview Questions

  19. Question 13. Suppose A Woman Shoots Her Husband. Then She Holds Him Under Water For Over 5 Minutes. Finally, She Hangs Him. But 5 Minutes Later They Both Go Out Together And Enjoy A Wonderful Dinner Together. How Can This Be?

    Answer :

    The woman was a photographer. She shot a picture of her husband, developed it, and hung it up to dry.

  20. Question 14. A Murderer Is Condemned To Death. He Has To Choose Between Three Rooms: The First Is Full Of Raging Fires, The Second Is Full Of Assassins With Loaded Guns, And The Third Is Full Of Lions That Have Not Eaten In 3 Years. Which Room Is Safest For Him?

    Answer :

    The third. Lions that haven’t eaten in three years are dead.

  21. Question 15. How You Feel About Your Current Employer?

    Answer :

    I enjoyed my time at Sample Co Ltd. We parted on very good terms and I still have some great friends there. I learnt a lot during my stay at the company it was a very rewarding experience. I decided to leave because I wanted to move to a company with greater ambitions where I could continue to fulfill my career goals.

  22. Abaxis Aptitude Interview Questions

  23. Question 16. How Do You Handle Stress?

    Answer :

    I’m not the type of person that becomes stressed very easily. However, if in an extreme circumstance I did start to become stressed, I would look to the cause of it and attempt to identify a solution. I would certainly not be afraid to look to others for their input and assistance. In a working environment I think stress comes around from pressurized situations. In such cases the best solution is often one of situation management until the crisis abates.

  24. Question 17. How Exactly Does Garbage Collection Work? Explain About Three Processes On Three Different Platforms?

    Answer :

    Google tests your natural ability and it is fully technical and asks for out of box thinking. You need not be the best among your class to land a job in Google you just need to think on your feet.

  25. Yahoo Aptitude Interview Questions