Diu Fort, Diu Interview Questions & Answers

  1. Question 1. When Were Daman And Diu Established?

    Answer :

    30 May 1987.

  2. Question 2. What Is The Capital Of Daman And Diu?

    Answer :

    Daman.

  3. Golconda Fort, Hyderabad Interview Questions

  4. Question 3. Who Is The Government Member Of Parliament?

    Answer :

    Lalubhai Patel.

  5. Question 4. Who Is The Government Administrator Of Daman And Diu?

    Answer :

    Praful Khoda Patel.

  6. Agra Fort,Agra Tutorial

  7. Question 5. Total Area Of Daman And Diu?

    Answer :

    102 km2.

  8. Fatehpur Sikri Fort Interview Questions

  9. Question 6. Area Rank Of The State?

    Answer :

    35th.

  10. Question 7. Total Population Of The State?

    Answer :

    242,9119(2011 census).

  11. Bhadra Fort, Ahmedabad Tutorial

  12. Question 8. Official Languages In Diu?

    Answer :

    Konkani, Gujarati, Hindi, English.

  13. Question 9. Number Of Districts?

    Answer :

    2(Two).

  14. Question 10. The Total Length Of Roads In Daman Are ____?

    Answer :

    191 km.

  15. Gwalior Fort, Gwalior Tutorial

  16. Question 11. The Total Length Of Roads In Diu Are ____?

    Answer :

    78 km.

  17. Question 12. There Are _____ Small-scale And Medium-scale Industries In Daman And Diu?

    Answer :

    2930.

  18. Golconda Fort, Hyderabad Interview Questions

  19. Question 13. Daman And Diu Is A Union Territory In ____?

    Answer :

    Western India.

  20. Golconda Fort, Hyderabad Tutorial

  21. Question 14. Which Temple Is Dedicated To Mahavir Swami?

    Answer :

    Jain Temple.

  22. Question 15. The 18th-century Temple Is Situated In The Northern Region Of Nani Daman Fort?

    Answer :

    Jain Temple.

  23. Question 16. The Diu Fort Was Built By?

    Answer :

    Portuguese.

  24. Aguada Fort, Goa Tutorial

  25. Question 17. The Battle Of Diu Was Fought In The Year?

    Answer :

    1509.