IBM Sterling Order Management V9.1, Deployment Interview Questions & Answers

  1. Question 1. What Is Meaning For Custom Table ?

    Answer :

    A custom table is an independent table and cannot be modeled as an extension to a standard application database table.

  2. Question 2. What Are The Process Constraints?

    Answer :

    Processing Constraints allow Order Management users the ability to control changes to sales orders, at all stages of its order or line workflows to avoid data inconsistencies and audit problems.

  3. IBM Maximo Asset Management Interview Questions

  4. Question 3. What Is A Pick Slip Report?

    Answer :

    Pick slip is a shipping document that the pickers use to locate items in the warehouse/ inventory to ship for an order.

  5. Question 4. What Is The Difference Between Purchase Order (po) And Sales Order?

    Answer :

    Purchase Order: The document which is created and sent to supplier when we need to purchase something. (Buying)Sales Order: The document which is created when customer places an order to buy something.

  6. Question 5. How To Access The Custom/hang-off Tables?

    Answer :

    YIFApi interface does not extend APIs for custom/hang-off tables. Therefore, the APIs for these tables must be configured as services.

  7. Sterling Integrator consultant Interview Questions

  8. Question 6. What Are Primary And Secondary Price Lists?

    Answer :

    Price list contains information on items and its prices. The pricing engine uses secondary price lists when it cannot determine the price for an item using the price list assigned to an order.

  9. Question 7. What Are Picking Rules?

    Answer :

    A user-defined set of criteria to define the priorities Order Management use when picking items out of finished goods inventory to ship to a customer. Picking rules are defined in Oracle Inventory.

  10. IBM BPM Interview Questions

  11. Question 8. What Is Drop Ship In Om?

    Answer :

    A method of fulfilling sales orders by selling products without handling, stocking,or delivering them. The selling company buys a product from a supplier and has the supplier ship the product directly to customers.

  12. Question 9. When Apineeded Flag Is Y? What Are All The Api’s Auto Generated?

    Answer :

    • Get
    • getList
    • delete
    • update
    • insert
  13. Oracle Order Management Interview Questions

  14. Question 10. What Is The Data Type For Primary Key?

    Answer :

    KEY or any numeric data type

  15. Question 11. While Creating Custom Or Hang-off Table What Are The Columns Are Mandatory?

    Answer :

    • CREATETS
    • MODIFY
    • CREATE USERID
    • MODIFY USERID
  16. Ibm Websphere Process Server Interview Questions

  17. Question 12. What Is Meaning For Extending Table?

    Answer :

    Adding column to existing table

  18. IBM Maximo Asset Management Interview Questions